Ajtónyitás 0-24

Ajtónyitás, zárnyitás Budapesten és Pest megyében 0-24 éjjel, nappal SOS azonnal. Ajtómentés szakszerűen. A szakszerűen kinyitott ajtózár költséghatékonyan javítható, ha valaki nekiáll feszegetni, akkor valószínűleg sem kinyitni nem fogja tudni az ajtót se a zárat nem lehet már utána használni. Ha mi nyitjuk az ajtót sok esetben a zárat sem kell javítani, egy zárbetét csere után tovább használható biztonságosan. 

A zárnyitás feltétele, hogy nyitás előtt hitelt érdemlően meg kell győződnünk róla, hogy jogosult a zárnyitásra. Bármikor kérhet ajtónyitást, zárnyitást éjjel nappal a fenti telefonszámra kattintson rá és hívjon fel bennünket. Roncsolás és rombolás mentesen nyitjuk az ajtókat precízen, szakszerűen. Ügyfeleink sok éve veszik igénybe szolgáltatásainkat és szakértelmünket zárnyitás és zárjavítás területén. 

Mivel mi precízen és gyorsan nyitjuk a zárat ezért a nyitás a zár típusától illetve bonyolultságától függően pár perctől akár egy óráig is tarthat. A mai korszerű betörőbiztosnak mondott zárakat is ki lehet nyitni csak jóval hosszabb munkával és komolyabb szakértelemmel, mint az egyszerű hagyományos ajtó zárat. A legtöbb biztonsági ajtózárban olyan kialakítások vannak, amelyek jelentősen megnehezítik, illetve lehetetlenné teszik a hengerzártörést. Ha ilyen zárat szereltetünk fel akkor nyugodtabban alhatunk, de a kulcsokra is jobban kell vigyázni.

Ajtónyitás 0-24

Érvek amelyek mellettünk szólnak:

  • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
  • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.
  • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
  • Kedvező árakon dolgozunk.
  • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.

Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség amikor régi, vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható. Ingyenes költségbecslés, magas színvonalú zárnyitó szolgáltatások. Zárcsere, zárnyitás, zárbetét csere, zárszerviz, zárjavítás, biztonsági ajtó zárcsere, zárszerviz Budapesten.

Ha nem tud bejutni a lakásába, házába, mert elhagyta a kulcsát, beletört a kulcs, elromlott az ajtózár, becsapódott az ajtó stb.

Mennyi idő alatt érnek a helyszínre?

Mivel Non-Stop ügyeleti szolgálatot üzemeltetünk, ez függhet attól, hogy hány munkán dolgozunk éppen, illetve a forgalmi helyzettől. A kiérkezés pár perctől félóráig terjedhet. Ha felhív bennünket azonnal válasz adunk, hogy mikor érünk a címre várhatóan. A várható érkezési idő függ az útviszonyoktól, a napszaktól, a forgalom nagyságától, a távolságtól is. Minden esetben igyekszünk minél gyorsabban a helyszínre érkezni.

Sokan kérdezik milyen ajtókat, illetve ajtó zárakat tudunk kinyitni, biztonsági zár,  hevederzár, stb? A válasz: Bármilyen ajtót ki tudunk nyitni. Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a kulcs nélküli zárnyitás. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Néhány szempont amiért minket válasszon: Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó.

Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal, akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem.

Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét. Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése.

Zárnyitás árak

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

  • Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,
  • A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
  • A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.

Hatósági zárnyitás

A zárnyitást legtöbb esetben a zárbetét eltörésével meg lehet oldani. Vannak zárnyitási módszerek, amelyek szigorúan tiltott eljárások, és nem lehet ezeket alkalmazni, kizárólag a hatósági zárnyitás esetén.

Zárszerelő munkatársaink kérés esetén segítenek kiválasztani azokat a személyre szabott megoldásokat, amelyeknek segítségével Ön is nyugodt lehet afelől, hogy ingatlana biztonságban lesz. A megfelelően kiválasztott ajtózár, zárbetét már egy komoly lépés a mindennapi biztonságunk felé, hiszen a betörők is a gyenge minőségű védtelen nyílászárókon tudnak könnyen behatolni. A megfelelően kiválasztott védelem sokat segít abban, hogy ne legyünk potenciális célpont. Munkatársaink nem csak a megfelelő ajtózár kiválasztásában segítenek, hanem ha szükséges gyakorlati tapasztalattal, átfogó felméréssel és a megfelelő technológiával is közreműködnek a felszerelésben. Hiába a betörhetetlennek tartott ajtó, ha a zárat egy fogóval ki lehet nyitni akkor nem érjük el a célunkat. Egy jó szakember segít a megfelelő védelmi zárszerkezet kiválasztásában és szakszerű beszerelésében is.

A zárak tervezésénél (főleg a drágább és márkásabb kategóriákban) előre beépítenek olyan szerkezeteket és elemeket, amelyek akadályozzák a fúrással és más módon történő egyszerű zárnyitást. Ez természetesen addig remek dolog, ameddig nem vesztjük el a kulcsot, vagy egyéb ok miatt nem szorulunk rá egy zárnyitó szakemberre. Viszont mi bármilyen zárat kinyitunk szakszerűen, gyorsan, hatékonyan. Ráadásul bármikor hívhat bennünket akár éjjel is, azonnal a helyszínre indulunk segíteni, hogy Ön minél hamarabb bejusson a lakásába.

Hatósági, rendőrségi zárnyitásra is hívhatnak bennünket.

Éjjel nappal üzemelő zárnyitás, ajtónyitás szolgáltatásaink segítségével bármikor hívhat bennünket, segítünk bejutni otthonába.