Zárnyitás Budapest

Zárnyitás Budapest és vonzáskörzetében éjjel, nappal 0-24-óráig SOS. Hívjon, ha zárat kell nyitni és azonnal indulunk segíteni. Ha a zár megsérült, vagy hamarosan tönkremegy ennek általában vannak előjelei. Csak a gördülékenyen, könnyedén működő zár nevezhető megbízhatónak.

zárnyitás budapest

A zár is olyan, mint egy óraszerkezet másfajta funkciókkal. Ha akadozva forog a kulcs a zárban, nehezen lehet lenyomni a kilincset, a kulcs elfordításnál megakad, vagy többszöri behelyezés után lehet csak elfordítani a kulcsot annak a jele, hogy elkoptak a zárban az alkatrészek, és kezd megbízhatatlanná válni. A záraknál is fontos az olajozott könnyű működés, hogy bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót a hozzá illeszkedő kulcsokkal. Mikor hasonló zárakat majdnem egyforma kulcsokkal nyitunk, akkor érdemes megjelölni a kulcsokat, hogy melyik kulcs melyik zárat nyitja. Ha összekeverjük a kulcsokat és rossz kulccsal erőltetjük a zár nyitást akkor megsérülhet vagy akár bele is törhet a kulcs a zárba.

Milyen ajtókat, illetve ajtó zárakat tudnak kinyitni, hevederzár, biztonsági zár, stb?

Bármilyen ajtót ki tudunk nyitni.

Mennyi idő alatt érnek a helyszínre?

Mivel non -stop ügyeleti szolgálatot üzemeltetünk, ez függhet attól, hogy hány munkán dolgozunk éppen, illetve a forgalmi helyzettől. A kiérkezés pár perctől félóráig terjedhet. Ha felhív bennünket azonnal válasz adunk, hogy mikor érünk a címre várhatóan.

Igazolnom kell, hogy jogosult vagyok zárnyitást kérni?

Igen. A zárnyitás előtt hitelt érdemlően meg kell győződnünk róla, hogy jogosult a zárnyitásra (tolvajnak nem nyitjuk ki más lakását…)

Hogyan és mikor kérhetek zárnyitást?

Bármikor éjjel nappal a fenti telefonszámra kattintson rá és hívjon fel bennünket.

Miért válasszam Önöket?

Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség amikor régi, vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható. Néhány szempont amiért minket válasszon: Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó.

Mennyi ideig tart a zárnyitás?

Mivel mi precízen és gyorsan nyitjuk a zárat ezért a nyitás a zár típusától illetve bonyolultságától függően pár perctől akár egy óráig is tarthat.

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

 • A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.
 • A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
 • Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,

Ha zárcserében gondolkodik kérje szakmai segítségünket, segítünk kiválasztani azokat a zármegoldásokat, amelyek segítségével értékeit és nyílászáróit biztonságban tudhatja.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Miért válasszon bennünket?

 • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
 • Kedvező árakon dolgozunk.
 • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.
 • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
 • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
 • Több ezer elégedett ügyfél.
 • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.

Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét. Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése. Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal, akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem.

Mennyibe kerül a zárak cseréje?

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

 • A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
 • A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.
 • Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,

Zár helyreállítás, zárcsere

Zárnyitás után fontos a zárhatóság helyreállítása, zárcserével vagy zárbetét cserével. A zárbetétekből többféle is létezik, általában az árak tükrözik a zár biztonságának mértékét is. Ha nehezebb kinyitni egy zárat az általában drágább és minőségi megoldásokkal van elkészítve. Az olcsó és gyengébb minőségű zárak könnyebben nyithatók. Nem igaz, hogy minden zárat ki lehet nyitni teljesen roncsolás mentesen. A hengerzár törés is gyakori módszer, azonban ilyenkor a zárbetétet értelemszerűen cserélni kell, viszont a zárszerkezet hibátlan marad. A Az ajtózárra is elmondható, ami az óraművekre, az egyedi megoldású drágább és precízen elkészített szerkezeteket nehezebb kinyitni még a szakembereknek is. több biztonságos zár jobban védi otthonát. Az a betörő, aki látja, hogy több biztonságos zárral védjük otthonunkat, nem nálunk fog bepróbálkozni, hanem kevésbé védett helyet fog keres magának. 

Ha Önnek is zárcserére, ajtónyitásra van szüksége Budapest és környékén, hívjon bennünket és indulunk segíteni.