Ajtónyitás, zármentés

Roncsolás és rombolás mentesen nyitjuk az ajtókat precízen, szakszerűen. Ügyfeleink sok éve veszik igénybe szolgáltatásainkat és szakértelmünket zárnyitás és zárjavítás területén. Ajtómentés szakszerűen. A szakszerűen kinyitott ajtózár költséghatékonyan javítható, ha valaki nekiáll feszegetni, akkor valószínűleg sem kinyitni nem fogja tudni az ajtót se a zárat nem lehet már utána használni. Ha mi nyitjuk az ajtót sok esetben a zárat sem kell javítani, egy zárbetét csere után tovább használható. 

A mai korszerű betörőbiztosnak mondott zárakat is ki lehet nyitni csak jóval hosszabb munkával és komolyabb szakértelemmel, mint az egyszerű hagyományos ajtó zárat. A legtöbb biztonsági ajtózárban olyan kialakítások vannak, amelyek jelentősen megnehezítik, illetve lehetetlenné teszik a hengerzártörést. Ha ilyen zárat szereltetünk fel akkor nyugodtabban alhatunk, de a kulcsokra is jobban kell vigyázni.

Ingyenes költségbecslés, magas színvonalú zárnyitó szolgáltatások. Zárcsere, zárnyitás, zárbetét csere, zárszerviz, zárjavítás, biztonsági ajtó zárcsere, zárszerviz Budapesten.

Ajtónyitás, zármentés

Gyakori kérdések zárnyitás előtt:

Mennyi ideig tart egy zárnyitás?

Ez az ajtótól illetve a zártól is függ, hagyományos a zár vagy biztonsági zár, stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Mikor kérhetek zárnyitást?

Ha nem tud bejutni a lakásába, házába, mert elhagyta a kulcsát, beletört a kulcs, elromlott az ajtózár, becsapódott az ajtó stb.

Igazolnom kell, hogy jogosult vagyok zárnyitást kérni?

Igen. A zárnyitás előtt hitelt érdemlően meg kell győződnünk róla, hogy jogosult a zárnyitásra (tolvajnak nem nyitjuk ki más lakását…)

Hogyan és mikor kérhetek zárnyitást?

Bármikor éjjel nappal a fenti telefonszámra kattintson rá és hívjon fel bennünket.

Mennyi ideig tart a zárnyitás?

Mivel mi precízen és gyorsan nyitjuk a zárat ezért a nyitás a zár típusától illetve bonyolultságától függően pár perctől akár egy óráig is tarthat.

Mennyi idő alatt érnek a helyszínre?

Mivel non-stop ügyeleti szolgálatot üzemeltetünk, ez függhet attól, hogy hány munkán dolgozunk éppen, illetve a forgalmi helyzettől. A kiérkezés pár perctől félóráig terjedhet. Ha felhív bennünket azonnal válasz adunk, hogy mikor érünk a címre várhatóan.

Milyen ajtókat, illetve ajtózárakat tudnak kinyitni, hevederzár, biztonsági zár, stb?

Bármilyen ajtót ki tudunk nyitni.

Miért válasszam a zarnyitas.net -et?

Néhány szempont amiért minket válasszon: Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó. Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség amikor régi, vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Miért válasszon bennünket?

  • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
  • Kedvező árakon dolgozunk.
  • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.
  • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
  • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.

Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét. Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése. Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal, akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem.

Mennyibe kerül a zárak cseréje?

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

  • A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
  • A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.
  • Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,

Hátósági zárnyitást is vállalnak?

Igen, bármilyen jellegű hatósági (rendőrség stb.) zárnyitásra hívhatnak bennünket.

Éjjel nappal üzemelő zárnyitás, ajtónyitás szolgáltatásaink segítségével bármikor hívhat bennünket, segítünk bejutni otthonába. A zárnyitást legtöbb esetben a zárbetét eltörésével meg lehet oldani. Vannak zárnyitási módszerek, amelyek szigorúan tiltott eljárások, és nem lehet ezeket alkalmazni, kizárólag a hatósági zárnyitás esetén.

Zárszerelő munkatársaink kérés esetén segítenek kiválasztani azokat a személyre szabott megoldásokat, amelyeknek segítségével Ön is nyugodt lehet afelől, hogy ingatlana biztonságban lesz.