Kapcsolat

Nem tudja kinyitni ajtaját, beszorult a zár, nem fordul el a kulcs? Hívjon bennünket és segítünk. Gyorsszolgálatunk segítségével gyorsan bejuthat otthonába, ne aggódjon. Zárszerviz, zárnyitás hívása után azonnal indulunk. Budapesten és vonzáskörzetében, Éjjel Nappal dolgozunk. Hétvégén, szabad napokon és ünnepnapokon is hívhat bennünket ügyeletünk folyamatosan üzemel 0-24-óráig.

zarnyitas-ajtonyitas

Készséggel állunk rendelkezésére, ha elvesztette kulcsait, vagy szerencsétlenül járt, elvesztette, ellopták. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban, és tudjuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy minden ajtót és a rajtuk lévő zárszerkezeteket probléma nélkül ki tudjuk nyitni.

Bátran hívhat bennünket, ha nem nyílik az ajtó, ha beletörte a kulcsot, ha becsapódott, vagy más ok miatt nem tud bemenni az ingatlanába.

Ne sodorja magát veszélybe azzal, hogy nem hív minket, ha baj van! Gondoljon arra is, hogy elvesztés esetén esetleg más megszerezhette a kulcsot, és ebben az esetben valószínűleg használni is fogja, ha tudja, hol van az az ajtó amelyiket nyitja.

Csapatunk mindig készen áll az azonnali beavatkozást igénylő vészhelyzetre - ha egyszerűen elvesztette a kulcsait, vagy szerencsétlenül lopás áldozatává vált.

Lakatos szolgáltatásunk magában foglalja az ajtózár, biztonsági zár kinyitását, javítását és minden típusú zár felszerelését. Sok éves tapasztalatunk van, megbízhat bennünk, ha elvesztette kulcsait vagy ellopták. Készen állunk minden olyan helyzetre, ahol sürgősen zárnyitásra és segítségre van szükség.

Miért válasszam a zarnyitas.net -et?

Néhány szempont amiért minket válasszon: Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség, amikor régi vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható. Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó.

Sajnos nem minden zár nyitható anélkül, hogy a zár megúszná sérülés nélkül. A kifejezetten biztonságosra tervezett zárak jelentős részét csak komoly munkával lehet kinyitni, de ezeket természetesen erre tervezték. Minél nehezebb egy zárat kinyitni, annál több ideig kell vele foglalkozni. Gyakorlatilag, ha egy zár kinyitása túl sok időt vesz igénybe, akkor a betörő nem is fog vele próbálkozni. Olyan zárakat keresnek a bűnözők, amelyek rizikó nélkül gyorsan nyithatók, mivel az idő hossza megnöveli a lebukás veszélyét. A modern betörőbiztos zárakat olyan elemekkel szerelik fel, amelyek lassítják, akadályozzák a bűnözők munkáját. Ezek az elemek nem távolíthatók el csak roncsolással. Minél több ilyen összetevővel szerelik a zárat annál nehezebb lesz a kinyitása. A mai korszerű betörőbiztosnak mondott zárakat is ki lehet nyitni csak jóval hosszabb munkával és komolyabb szakértelemmel, mint az egyszerű hagyományos ajtó zárat. A legtöbb biztonsági ajtózárban olyan kialakítások vannak, amelyek jelentősen megnehezítik, illetve lehetetlenné teszik a hengerzártörést. Ha ilyen zárat szereltetünk fel akkor nyugodtabban alhatunk, de a kulcsokra is jobban kell vigyázni.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.