Miért válasszon minket?

Néhány szempont amiért minket válasszon. Sokéves szakmai tapasztalat, több ezer sérülés mentesen kinyitott ajtózár, egyre bővülő ügyfélkör. Ha már egyszer valakinek kinyitottuk az ajtaját, már valószínűleg legközelebb is minket fog hívni. Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárhatóvá válik az ajtó. Miért válasszon minket? Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség amikor régi, vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható.

Miért válasszon minket?

A szakszerűen kinyitott ajtózár költséghatékonyan javítható, ha valaki nekiáll feszegetni, akkor valószínűleg sem kinyitni nem fogja tudni az ajtót se a zárat nem lehet már utána használni.

Ingyenes költségbecslés, magas színvonalú zárnyitó szolgáltatások. Zárcsere, zárnyitás, zárbetét csere, zárszerviz, zárjavítás, biztonsági ajtó zárcsere, zárszerviz.

Ha biztonságos otthont szeretne magának akkor célszerű már a bejárati ajtók illetve zárszerkezetek megvételéhez is segítséget kérni. A többféle védelmi módszer nagyobb biztonságot ad, de a különféle zárnyitási módszerek ellen védő zárak illetve zárbetétek beszerzése és szakszerű felszerelése minden háztartásban elengedhetetlenül fontos lenne. Munkatársaink kérés esetén segítenek kiválasztani azokat a személyre szabott megoldásokat amelyeknek segítségével Ön is nyugodt lehet afelől, hogy értékei biztonságban lesznek.

Cégünk számos módszert kínál a zár kinyitására anélkül, hogy roncsolnánk a zárat, illetve az ajtót.

Miért válasszam a zarnyitas.net -et?

Néhány szempont amiért minket válasszon: Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség, amikor régi vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható. Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó.

Sajnos nem minden zár nyitható anélkül, hogy a zár megúszná sérülés nélkül. A kifejezetten biztonságosra tervezett zárak jelentős részét csak komoly munkával lehet kinyitni, de ezeket természetesen erre tervezték. Minél nehezebb egy zárat kinyitni, annál több ideig kell vele foglalkozni. Gyakorlatilag, ha egy zár kinyitása túl sok időt vesz igénybe, akkor a betörő nem is fog vele próbálkozni. Olyan zárakat keresnek a bűnözők, amelyek rizikó nélkül gyorsan nyithatók, mivel az idő hossza megnöveli a lebukás veszélyét. A modern betörőbiztos zárakat olyan elemekkel szerelik fel, amelyek lassítják, akadályozzák a bűnözők munkáját. Ezek az elemek nem távolíthatók el csak roncsolással. Minél több ilyen összetevővel szerelik a zárat annál nehezebb lesz a kinyitása. A mai korszerű betörőbiztosnak mondott zárakat is ki lehet nyitni csak jóval hosszabb munkával és komolyabb szakértelemmel, mint az egyszerű hagyományos ajtó zárat. A legtöbb biztonsági ajtózárban olyan kialakítások vannak, amelyek jelentősen megnehezítik, illetve lehetetlenné teszik a hengerzártörést. Ha ilyen zárat szereltetünk fel akkor nyugodtabban alhatunk, de a kulcsokra is jobban kell vigyázni.

Ingyenes költségbecslés, magas színvonalú zárnyitó szolgáltatások. Zárcsere, zárnyitás, zárbetét csere, zárszerviz, zárjavítás, biztonsági ajtó zárcsere, zárszerviz Budapesten.

Miről veszem észre, hogy hamarosan elromlik az ajtózár?

Csak a gördülékenyen, könnyedén működő zár nevezhető megbízhatónak. A zár is olyasmi, mint egy finom óraszerkezet másfajta funkciókkal. Viszont a záraknál is fontos az olajozott könnyű működés, hogy bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót a hozzá illeszkedő kulcsokkal. Ha a zár megsérült, vagy kezd elromlani, annak általában vannak előjelei. Nehezen akadozva fordul el a kulcs a zárban, nehezen lehet lenyomni a kilincset, a kulcs elfordításnál megakad, vagy többszöri behelyezés után lehet csak elfordítani a kulcsot. Ez annak a jele, hogy elkoptak a zárban az alkatrészek, és kezd megbízhatatlanná válni. Egyébként ezzel szorosan összefügg, hogy ha különböző zárakat hasonló kulcsokkal nyitunk, akkor érdemes megjelölni a kulcsokat, hogy melyik kulcs melyik zárat nyitja. Ha összekeverjük a kulcsokat és rossz kulccsal erőltetjük a zár nyitást akkor megsérülhet vagy akár bele is törhet a kulcs a zárba.

 

Mennyibe kerül a zárak cseréje?

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

  • A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
  • A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.
  • Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,

Zárszerelő munkatársaink kérés esetén segítenek kiválasztani azokat a személyre szabott megoldásokat, amelyeknek segítségével Ön is nyugodt lehet afelől, hogy ingatlana biztonságban lesz.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Miért válasszon bennünket?

  • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
  • Kedvező árakon dolgozunk.
  • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.
  • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
  • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.

Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét. Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése. Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal, akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem.