Non-stop zárnyitás

Zárnyitás non-stop roncsolásmentes módszerekkel. Hívjon, ha becsapódott az ajtó, kizárta magát, elvesztette a kulcsait és nem tud bemenni az ajtón. Roncsolásmentes módszerekkel kinyitjuk a zárat, és meg is javítjuk, hogy Ön továbbra is tudja rendeltetésének megfelelően használni a zárat. Általában ha valaki elveszti az otthona kulcsait, akkor valami olyasmit ír be a google-ba, hogy zárnyitás non-stop vagy ajtónyitás éjjel nappal. Nincs semmi baj ezekkel a keresőkifejezésekkel. Egyes zárnyitó cégek működésének több ismeretével felvértezve azonban az ügyfél nem kevés pénzt takaríthat meg magának.

non-stop-zarnyitas

A képzett és a roncsolásmentes behatolás módszerét gyakorló lakatosok a zárt ajtók többségét a zárak tönkretétele nélkül tudják kinyitni. Nyilvánvaló, hogy ahogy telik az idő, és a zárak egyre magasabb színvonalúak, a roncsolásmentes zárnyitás művészete egyre nehezebbé válik. A dolgok jelenlegi állása szerint azonban a legtöbb zárat továbbra is csak a képzett, profi zárnyitó szakemberek képesek valóban roncsolásmentesen kinyitni.

Ingyenes költségbecslés, magas színvonalú zárnyitó szolgáltatások. Zárcsere, zárnyitás, zárbetét csere, zárszerviz, zárjavítás, biztonsági ajtó zárcsere, zárszerviz Budapesten.

Miről veszem észre, hogy hamarosan elromlik az ajtózár?

Csak a gördülékenyen, könnyedén működő zár nevezhető megbízhatónak. A zár is olyasmi, mint egy finom óraszerkezet másfajta funkciókkal. Viszont a záraknál is fontos az olajozott könnyű működés, hogy bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót a hozzá illeszkedő kulcsokkal. Ha a zár megsérült, vagy kezd elromlani, annak általában vannak előjelei. Nehezen akadozva fordul el a kulcs a zárban, nehezen lehet lenyomni a kilincset, a kulcs elfordításnál megakad, vagy többszöri behelyezés után lehet csak elfordítani a kulcsot. Ez annak a jele, hogy elkoptak a zárban az alkatrészek, és kezd megbízhatatlanná válni. Egyébként ezzel szorosan összefügg, hogy ha különböző zárakat hasonló kulcsokkal nyitunk, akkor érdemes megjelölni a kulcsokat, hogy melyik kulcs melyik zárat nyitja. Ha összekeverjük a kulcsokat és rossz kulccsal erőltetjük a zár nyitást akkor megsérülhet vagy akár bele is törhet a kulcs a zárba.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Valóban roncsolásmentes a zárnyitás?

Ha lakatosra van szüksége, keressen olyan céget, amely „roncsolásmentes zárnyitás” szolgáltatást kínál. Ez azt jelenti, hogy magasan képzettek a zárak kinyitásában, és számos nyitási módszert kipróbálnak, hogy elkerüljék a zár illetve az ajtó tönkretételét. Így a vevő pénzt takarít meg a drága alkatrészeken és a munkaerőn.

Először is meg kell jegyezni, hogy nem lehet minden zárat kinyitni anélkül, hogy a zár megsérülne. Például néhány rafinált módon megtervezett bevéső zárat rémálom lehet roncsolásmentesen kinyitni. Annyi biztonsági funkcióval rendelkeznek, hogy megakadályozzák a betörést, hogy szinte lehetetlen kinyitni. Ezért az ilyen típusú zár roncsolással történő kinyitása lehet az egyetlen lehetőség az ajtó kinyitására. A zárak tervezésénél (főleg a drágább és márkásabb kategóriákban) előre beépítenek olyan szerkezeteket és elemeket, amelyek akadályozzák a fúrással és más módon történő egyszerű zárnyitást. Ez természetesen addig remek dolog, ameddig nem vesztjük el a kulcsot, vagy egyéb ok miatt nem szorulunk rá egy zárnyitó szakemberre.

A jó 0-24 órás lakatos cégek számos módszert kínálnak a zár kinyitására anélkül, hogy roncsolnák a zárat, illetve az ajtót. A zárnyitást legtöbb esetben a zárbetét eltörésével meg lehet oldani. Vannak zárnyitási módszerek, amelyek szigorúan tiltva vannak, és nem lehet ezeket alkalmazni, kizárólag a hatósági zárnyitás esetén.

Milyen módszerek vannak?

A módszerek sokfélék lehetnek, a zár nyelvének visszatolásától a speciális kártyával történő ajtónyitásig, ahány zár annyiféle módszer. Egy jó ajtónyitó szakember mindig képes kiválasztani a helyzetnek és az ajtónak legmegfelelőbb módszert, amely segítségével a legkisebb kárt okozva a lehető leggyorsabban ki tudjuk nyitni az ajtót.

Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön gyorsan visszajusson ingatlanába, prioritásunk az, hogy az ajtó kinyitása után a zár működőképes legyen. Az ingatlanokhoz való hozzáférésre szakosodtunk a zár tönkretétele nélkül. Ez azt jelenti, hogy megfelelő körülmények között pénzt takarít meg az alkatrészeken és a munkaerőn.

Ha végső megoldásként roncsolással nyitható csak az ajtózár, mert más módszer nem vezet eredményre, akkor sem fog zár nélkül maradni, mert minden esetben szervizautóval megyünk a helyszínre. Az autóban minden van ami az ajtónyitáshoz, zárnyitáshoz kell, illetve a zárjavításhoz is viszünk magunkkal megfelelő felszerelést. Így nem kell az új zárra nyitott ajtónál várnia, hanem a zár kinyitása után megjavítjuk a zárat, új, biztonságos zárat szerelünk fel, amellyel továbbra is megfelelően tudja védeni ingatlanát.

Ha zárai elavultak, régiek, nem biztonságosak akkor javaslatot teszünk a cserére, és megfelelően modern és biztonságos zárakra tudjuk cserélni őket. Törődünk ügyfeleinkkel, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy időt, pénzt és kényelmetlenséget takarítsunk meg.

És egy jó tanács

Ha valaki az ingatlanán kívül hagy egy tartalék ajtókulcsot, veszélyesebb lehet, mint gondolná. Időnként meg kell engednünk valakinek, hogy egy pótkulccsal hozzáférjen ingatlanunkhoz, amikor nem vagyunk otthon. A legtöbbünknek eszébe jut, hogy elrejtjük valahol az ingatlanunk körül, azonban a legtöbb ember nem tudja, milyen veszélyes ez. A betörők elsőként átkutatják azokat a helyeket, amelyek a legkézenfekvőbbek, például postaláda, ajtókeret teteje, lábtörlő alatt, ajtó melletti virág cserép, stb. Soha nem tanácsos tartalék ajtókulcsokat hagyni bárhol az ingatlan környékén. Ehelyett, ha valakit be kell engednie az ingatlanba, amikor nincs ott, hogy beengedje, akkor hagyjon tartalék kulcsot egy megbízható barátnál vagy családtagnál, aki beengedheti. Ne kockáztassa egy élet munkáját, a betörők pár perc alatt kirámolnak egy nyitott ingatlant.

Ha Önnek is szüksége van ajtónyitásra, zárnyitásra, hívjon bennünket a fenti telefonszámon.