Zárnyitás 0-24

SOS ajtónyitás, zárnyitás 0-24, Budapesten azonnali indulással, éjjel, nappal, SOS. Lakatos szolgáltatásunk magában foglalja a bejárati ajtó zár kinyitását, javítását és minden típusú zár felszerelését.

Készséggel állunk rendelkezésére, ha elvesztette kulcsait, vagy szerencsétlenül járt, elvesztette, ellopták. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban, és tudjuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy minden ajtót és a rajtuk lévő zárszerkezeteket probléma nélkül ki tudjuk nyitni.

Zárnyitás 0-24

Nem tud bemenni a bejárati ajtón? Hívjon!

Bátran hívhat bennünket, ha nem nyílik az ajtó, ha beletörte a kulcsot, ha becsapódott, vagy más ok miatt nem tud bemenni az ingatlanába.

Zárnyitás Budapesten és a környező településeken 0-24-óráig azonnal, bármikor, hétvégén és ünnepek alatt is!

Mivel a zárak és biztonsági szerkezetek végtelenül precíz és bonyolult szerkezetek, ezért mi is precízen és pontosan dolgozunk, mert csak így lehet szakszerű munkát végezni. Ha bennünket hívnak ügyfeleink akkor biztosak lehetnek benne, hogy a felmerülő problémát a lehető leggyorsabban megoldjuk, a zárat a lehető leggyorsabban kinyitjuk. Minden olyan menetközben felmerült problémára megtaláljuk a megoldást, amely másnak esetleg fejtörést okoz, nekünk napi rutin.

Munkatársaink feddhetetlen múlttal, családdal, egzisztenciával rendelkező szakemberek, tehát cégünk megbízhatósága nem lehet kérdés.

Ugyanígy a munkánk során a diszkréció maximális, csak így tudjuk ügyfeleink bizalmát megőrizni, ha legközelebb is segítségre van szükségük, akkor is minket hívjanak.

Bármilyen ajtónyitás -hoz hívhatnak bennünket, bejárati ajtó, biztonsági ajtó, páncél ajtó, vagy szobaajtó, a zárak kinyitásával nem lesz probléma, még senkit nem hagytunk az ajtó előtt, ezután sem fogunk, ezt megígérhetjük.

Mi azért dolgozunk nap mint nap, hogy Ön biztonságban érezze magát otthonában.

Ne sodorja magát veszélybe azzal, hogy nem hív minket, ha baj van! Gondoljon arra is, hogy elvesztés esetén esetleg más megszerezhette a kulcsot, és ebben az esetben valószínűleg használni is fogja, ha tudja, hol van az az ajtó amelyiket nyitja.

Csapatunk mindig készen áll az azonnali beavatkozást igénylő vészhelyzetre - ha egyszerűen elvesztette a kulcsait, vagy szerencsétlenül lopás áldozatává vált.

Lakatos szolgáltatásunk magában foglalja az ajtózár, biztonsági zár kinyitását, javítását és minden típusú zár felszerelését. Sok éves tapasztalatunk van, megbízhat bennünk, ha elvesztette kulcsait vagy ellopták. Készen állunk minden olyan helyzetre, ahol sürgősen zárnyitásra és segítségre van szükség.

Mi nem csak kinyitjuk a bejárati ajtaját, hanem segítünk a biztonságos zár kiválasztásával olyan biztonságossá tenni az ajtaját amennyire csak lehetséges. A különféle zárak és zárszerkezetek között kiválasztani a megfelelőt nem mindig egyszerű megoldás, de az olcsóbb ár miatt kiválasztani a gyengébb zárat nem bölcs választás, miközben a lakásban akár milliós értékek lehetnek. Ne feledje, szinte minden zárat ki lehet nyitni, nem ez a kérdés, hanem az, hogy mindezt mennyi idő alatt tudja a rossz szándékú ember véghez vinni.

A megfelelő zár kiválasztásával késleltetjük a sikerességet, illetve amikor az elkövető észre veszi, hogy a zár amelyet ki szeretne nyitni biztonságos, nagy valószínűséggel odébb áll.Minél tovább tart egy zár kinyitása, annál kisebb az esélye, hogy a betörő nekiáll szerelni. A kétes egyének félnek a lebukástól, a tettenéréstől és ezért általában olyan zárakat, illetve ajtókat választanak, amelyet max: 1-2 perc alatt ki tudnak nyitni.

A fentiekből következik, hogy nem minden zár nyílik egyforma idő alatt, így mi sem tudjuk mindig másodpercek alatt kinyitni az ajtó zárat, zárakat. Kulcs csomó elvesztése esetén előfordulhat, hogy a felső biztonsági zár is be lett zárva, ilyenkor nem egy zárat kell kinyitni, hanem kettőt.

Minden zárnyitás alkalmával ellenőrizzük a bejutás jogszerűségét, illetve, hogy aki a zárnyitást kéri jogosult-e behatolni az ingatlanba. Ezzel érthető módon védjük önmagunkat is és az ingatlan tulajdonosát is, hiszen ha engedély nélkül mennénk be más ingatlanába azzal bűncselekményt követnénk el.

A kulcs a legalkalmatlanabb időpontokban szokott elveszni, illetve Murphy törvénye szerint „Ami el tud romlani, az el is romlik.” Általában éjszaka és ünnepnapokon este zárjuk ki magunkat a lakásból, csapódik be az ajtó. Előfordulhat ez munkanapokon délelőtt is, de ez csak a véletlen műve lehet.

Mi ezzel tisztában vagyunk. Ezért nem fogjuk tolakodásnak megélni, ha a legalkalmatlanabb időpontban hív bennünket, zárnyitásra, hiszen ezért üzemeltetjük éjjel nappal non stop zárnyitás szolgáltatásunkat. Ön felhív bennünket, mi indulunk, és kinyitjuk az ajtót.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Miért válasszon bennünket?

  • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
  • Kedvező árakon dolgozunk.
  • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.
  • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
  • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.

Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét. Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése. Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal, akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem.

Hívjon ha segítségre van szüksége 0-24.