Zárnyitás kulcs nélkül

Zárnyitás kulcs nélkül Budapest és vonzáskörzetében szakszerűen, gyorsan. Ügyfeleink sok éve veszik igénybe szolgáltatásainkat és szakértelmünket zárnyitás és zárjavítás területén. Roncsolás és rombolás mentesen nyitjuk az ajtókat precízen, szakszerűen. Kérjen zárnyitást kulcs nélkül, ha nem tud bejutni a lakásába, házába, mert elhagyta a kulcsát, beletört a kulcs, elromlott az ajtózár, becsapódott az ajtó stb.

zarnyitas-kulcs-nelkul

Ajtónyitás kulcs nélkül

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Ajtómentés szakszerűen. A szakszerűen kinyitott ajtózár költséghatékonyan javítható, ha valaki nekiáll feszegetni, akkor valószínűleg sem kinyitni nem fogja tudni az ajtót se a zárat nem lehet már utána használni. Ha mi nyitjuk az ajtót sok esetben a zárat sem kell javítani, egy zárbetét csere után tovább használható.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Miről veszem észre, hogy hamarosan elromlik az ajtózár?

Csak a gördülékenyen, könnyedén működő zár nevezhető megbízhatónak. A zár is olyasmi, mint egy finom óraszerkezet másfajta funkciókkal. Viszont a záraknál is fontos az olajozott könnyű működés, hogy bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót a hozzá illeszkedő kulcsokkal. Ha a zár megsérült, vagy kezd elromlani, annak általában vannak előjelei. Nehezen akadozva fordul el a kulcs a zárban, nehezen lehet lenyomni a kilincset, a kulcs elfordításnál megakad, vagy többszöri behelyezés után lehet csak elfordítani a kulcsot. Ez annak a jele, hogy elkoptak a zárban az alkatrészek, és kezd megbízhatatlanná válni. Egyébként ezzel szorosan összefügg, hogy ha különböző zárakat hasonló kulcsokkal nyitunk, akkor érdemes megjelölni a kulcsokat, hogy melyik kulcs melyik zárat nyitja.

Bármikor kérhet zárnyitás kulcs nélkül, éjjel nappal. A fenti telefonszámra kattintson rá és hívjon fel bennünket.

Mivel non-stop ügyeleti szolgálatot üzemeltetünk, ez függhet attól, hogy hány munkán dolgozunk éppen, illetve a forgalmi helyzettől. A kiérkezés pár perctől félóráig terjedhet. Ha felhív bennünket azonnal válasz adunk, hogy mikor érünk a címre várhatóan.

Miért válasszon minket?

Bármilyen ajtót ki tudunk nyitni. Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség amikor régi, vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható. Néhány szempont amiért minket válasszon: Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó.

Mennyi ideig tart a zárnyitás?

Mivel mi precízen és gyorsan nyitjuk a zárat ezért a nyitás a zár típusától illetve bonyolultságától függően pár perctől akár egy óráig is tarthat.

Sajnos néha nem lehet minden zárat kinyitni anélkül, hogy a zár megsérülne. Például egy rafinált módon megtervezett bevéső zárat rémálom roncsolásmentesen kinyitni. Annyi biztonsági funkcióval rendelkeznek, hogy megakadályozzák a betörést, hogy szinte lehetetlen kinyitni. Ezért az ilyen típusú zár roncsolással történő kinyitása lehet az egyetlen lehetőség az ajtó kinyitására. A zárak tervezésénél (főleg a drágább és márkásabb kategóriákban) előre beépítenek olyan szerkezeteket és elemeket, amelyek akadályozzák a fúrással és más módon történő egyszerű zárnyitást. Ez természetesen addig remek dolog, ameddig nem vesztjük el a kulcsot, vagy egyéb ok miatt nem szorulunk rá egy zárnyitó szakemberre.

Miért válasszon bennünket?

  • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
  • Kedvező árakon dolgozunk.
  • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.
  • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
  • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
  • Több ezer elégedett ügyfél.
  • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.

A biztonság az első

A jó 0-24 órás lakatos cégek számos módszert kínálnak a zár kinyitására anélkül, hogy roncsolnák a zárat, illetve az ajtót. A zárnyitást legtöbb esetben a zárbetét eltörésével meg lehet oldani. Vannak zárnyitási módszerek, amelyek szigorúan tiltva vannak, és nem lehet ezeket alkalmazni, kizárólag a hatósági zárnyitás esetén.

A zárnyitás előtt hitelt érdemlően meg kell győződnünk róla, hogy ügyfelünk jogosult a zárnyitásra (tolvajnak nem nyitjuk ki más lakását…)