Zárszerelés

Zárkarbantartás, zárszerelés Budapesten profi szakemberek, precíz munka. Ne hagyja ingatlanában, irodájában tönkre menni a zárakat kérjen szakszerű zár karbantartás és cserét időben. Érdemes akár az otthonában és az irodájában is egy szakembert megbízni a zárak karbantartásával hiszen, ha a szakember ismeri a helyszínen a zárakat akkor könnyebben tud segíteni akár éjszaka is, ha becsapódott az ajtó és kizárja magát, vagy elveszíti a kulcsát.

zarszereles

Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése. Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem. Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét.

Nem biztos abban, hogy milyen típusú zárakat kell lecserélni? Kérjen ingyenes helyszíni felmérést. Segítünk a megfelelő zárakat beszerezni és felszerelni.

Mennyibe kerül a zárak cseréje?

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

 1. Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,
 2. A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
 3. A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.

Ha zárcserében gondolkodik kérje szakmai segítségünket, Segítünk kiválasztani azokat a zár megoldásokat, amelyek segítségével értékeit és nyílászáróit biztonságban tudhatja. Az ajtózáraktól az ablakzárakig, a bejárati ajtózártól a reteszig segítünk megbízható és biztonságos zárakat választani és ezeket fel is szereljük 100% garanciával.

Új zárak felszerelése

Az új zár felszerelésének leggyakoribb okai a következők:

Új otthonba költözött, új lakásba / irodába / bérleménybe költözött, és nem szeretné, hogy idegenek hatoljanak be ingatlanába. Ha biztosítás van az ingatlanra, akkor a biztosító is előírhatja, hogy milyen zárakat tekint biztonságosnak, a biztosítói szerződés érvényességének a feltétele, hogy a mabisz által is biztonságosnak minősített zárakat szereljünk fel.

Léteznek biztonságos kulcs nélküli beléptető rendszerek is, kártyás beléptetők, kódzárak. Ezek beszerelése és üzemeltetése is szakértelmet kíván.

Ajtózárak cseréje.

Ennek oka lehet ha elveszítette a kulcsait, ha meghibásodott a zár, vagy ha megkerültek ugyan az elvesztett kulcsok, de nem szeretné, ha a lemásolt kulccsal később idegen behatolna a lakásába. Egy jó lakatos, zárnyitó szakember segíthet a megfelelő zár kiválasztásában és szakszerű beszerelésében.

Ha a zár megsérült, vagy kezd meghibásodni, annak általában vannak előjelei. Nehezen akadozva fordul el a kulcs a zárban, nehezen lehet lenyomni a kilincset, a kulcs elfordításnál megakad, vagy többszöri behelyezés után lehet csak elfordítani a kulcsot. Ez annak a jele, hogy elkoptak a zárban az alkatrészek, és kezd megbízhatatlanná válni. Csak a gördülékenyen, könnyedén működő zár nevezhető megbízhatónak. A zár is olyasmi mint egy finom óraszerkezet másfajta funkciókkal. Viszont a záraknál is fontos az olajozott könnyű működés, hogy bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót a hozzá illeszkedő kulcsokkal. Egyébként ezzel szorosan összefügg, hogy ha különböző zárakat hasonló kulcsokkal nyitunk, akkor érdemes megjelölni a kulcsokat, hogy melyik kulcs melyik zárat nyitja. Ha összekeverjük a kulcsokat és rossz kulccsal erőltetjük a zár nyitást akkor megsérülhet vagy akár bele is törhet a kulcs a zárba.

Cégünk számos módszert kínál a zár kinyitására anélkül, hogy roncsolnánk a zárat, illetve az ajtót.

Miért válasszam a zarnyitas.net -et?

Néhány szempont amiért minket válasszon: Ajtózár cserére csak abban az esetekben van szükség, amikor régi vetemedett, szerkezethibás zárat kell kinyitnunk és a zár nem javítható. Roncsolás mentesen nyitjuk a zárakat, ha becsapódott az ajtó illetve más eseteknél a zár sem fog megsérülni. Ilyenkor egy új zárbetéttel tökéletesen zárható lesz ismét az ajtó.

Sajnos nem minden zár nyitható anélkül, hogy a zár megúszná sérülés nélkül. A kifejezetten biztonságosra tervezett zárak jelentős részét csak komoly munkával lehet kinyitni, de ezeket természetesen erre tervezték. Minél nehezebb egy zárat kinyitni, annál több ideig kell vele foglalkozni. Gyakorlatilag, ha egy zár kinyitása túl sok időt vesz igénybe, akkor a betörő nem is fog vele próbálkozni. Olyan zárakat keresnek a bűnözők, amelyek rizikó nélkül gyorsan nyithatók, mivel az idő hossza megnöveli a lebukás veszélyét. A modern betörőbiztos zárakat olyan elemekkel szerelik fel, amelyek lassítják, akadályozzák a bűnözők munkáját. Ezek az elemek nem távolíthatók el csak roncsolással. Minél több ilyen összetevővel szerelik a zárat annál nehezebb lesz a kinyitása. A mai korszerű betörőbiztosnak mondott zárakat is ki lehet nyitni csak jóval hosszabb munkával és komolyabb szakértelemmel, mint az egyszerű hagyományos ajtó zárat. A legtöbb biztonsági ajtózárban olyan kialakítások vannak, amelyek jelentősen megnehezítik, illetve lehetetlenné teszik a hengerzártörést. Ha ilyen zárat szereltetünk fel akkor nyugodtabban alhatunk, de a kulcsokra is jobban kell vigyázni.

Ingyenes költségbecslés, magas színvonalú zárnyitó szolgáltatások. Zárcsere, zárnyitás, zárbetét csere, zárszerviz, zárjavítás, biztonsági ajtó zárcsere, zárszerviz Budapesten.

Miről veszem észre, hogy hamarosan elromlik az ajtózár?

Csak a gördülékenyen, könnyedén működő zár nevezhető megbízhatónak. A zár is olyasmi, mint egy finom óraszerkezet másfajta funkciókkal. Viszont a záraknál is fontos az olajozott könnyű működés, hogy bármikor ki tudjuk nyitni az ajtót a hozzá illeszkedő kulcsokkal. Ha a zár megsérült, vagy kezd elromlani, annak általában vannak előjelei. Nehezen akadozva fordul el a kulcs a zárban, nehezen lehet lenyomni a kilincset, a kulcs elfordításnál megakad, vagy többszöri behelyezés után lehet csak elfordítani a kulcsot. Ez annak a jele, hogy elkoptak a zárban az alkatrészek, és kezd megbízhatatlanná válni. Egyébként ezzel szorosan összefügg, hogy ha különböző zárakat hasonló kulcsokkal nyitunk, akkor érdemes megjelölni a kulcsokat, hogy melyik kulcs melyik zárat nyitja. Ha összekeverjük a kulcsokat és rossz kulccsal erőltetjük a zár nyitást akkor megsérülhet vagy akár bele is törhet a kulcs a zárba.

Zárnyitás Budapest, 0-24-óráig azonnal indulunk. Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán, Víziváros, II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok -Háros XXIII. kerület Soroksár.

Ajtótól, illetve a zártól is függ, hogy mennyi ideig tart a zárnyitás kulcs nélkül. Hagyományos a zár vagy biztonsági zár stb. Ez pár perctől egy óráig is tarthat a nyitás nehézségi fokától függően.

Miért válasszon bennünket?

 • Magas színvonalú, precíz munkát végzünk.
 • Kedvező árakon dolgozunk.
 • Évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk.
 • Többezer kinyitott ajtózár Budapesten.
 • Idáig nem volt olyan zár, amit ne tudtunk volna kinyitni.
 • Több ezer elégedett ügyfél.
 • Non-Stop munkavégzés ünnepnapokon is.

Vegye elejét a kellemetlen meglepetéseknek és végeztessen teljes zárcserét. Ha új otthonba költözött, vagy új irodát bérelt, vásárolt első dolog legyen az összes zár lecserélése. Sokan nem is tudják, hogy az iroda vagy lakás kulcsaihoz hányan férhettek hozzá. Ilyenkor kockázatos a régi zárakat fent hagyni, hiszen olyanok is be tudnak menni másolt kulccsal, akikre nem is gondolna az eredeti tulajdonos sem.

Mennyibe kerül a zárak cseréje?

A zárcserénél a helyszínen pontos árajánlatot adunk. A zárak cseréjének költsége a következőktől függ:

 • A napszak, amikor a zárcserét végezzük, 
 • A zár / hengerzár gyártója, amelyre cserélni kell.
 • Az Ön lakhelye, milyen távolságban végezzük a zárcserét,

 Zárszerelő munkatársaink kérés esetén segítenek kiválasztani azokat a személyre szabott megoldásokat, amelyeknek segítségével Ön is nyugodt lehet afelől, hogy ingatlana biztonságban lesz.

Mabisz által elfogadott zárak

Biztonsági zár: biztonságos zárnak minősíthető a legalább 5 csapos hengerzár betéttel, vagy minimum 6 rotoros mágneszár betéttel ellátott zárszerkezet, az egy vagy két oldalon fogazott kulcsos minimum 6 lamellás zár, amennyiben ezek variációs lehetőségeinek száma több mint tízezer.

A Mabisz nem ajánlja a az ELZETT 700 típusú olcsó kéttollú zárat, mivel az nem minősül biztonsági zárnak. A kulcsok variálhatósága jóval az elvárt tízezres határ alatt van. Ezért ezt a zár illetve kulcsfajtát nem ajánlják külső nyílászárókra felszerelni.